august 2013

Tuppen og LillemorOda♥

Outfit 10082013


Topp: H&M// Shorts: BikBok// Sko: Converse// Smykke: Gave fra Bestemor

Nå skal jeg til byen sammen med Bente og Anne Marte, så det kommer vel et innlegg om det imorgen eller senere ikveld.

♥Oda♥

Spania 2013

God morgen mine herlige lesere♥

Den andre uken i sommerferien var jeg jo i Mallorca sammen med familien, må bare få sakt at det var en helt fantastisk tur. En herlig by, herlige mennesker, fantastiske strender♥ Vi var i byen Puerto Pollensa som ligger ca 20 minutter utenfor Alcudia, som ligger nord i Mallorca. Puerto Pollensa var ingen shoppingby, men det var mange små feriebutikker på rekke å rad bortover gatene der. Kunne godt tenkt meg å reise tilbake hit! 
Julie & Tuva♥


Må bare få sakt at Tormod, Tuva, Julie og jeg (nesten) jogget opp 400(tror jeg) trappetrinn!


Meg & Tuva♥

Oda♥

5 fra NorwayCup 2013Fem bilder fra NorwayCup, en fantastisk opplevelse! Var der jo ifjor også, men det var minst like bra i år. Ble desverre bare dårlige mobilbilder siden jeg helt glemte at jeg hadde speilreflekskameraet med, hadde planer om å ta såå mange flotte bilder.. 

Q: Var noen av dere på NorwayCup?

Oda♥

Noen ideer?

Genser fra BikBok♥

Hei mine søte♥

Jeg har INGEN blogginspirasjon for tiden.. Så det håpet jeg dere kunne hjelpe meg med! Jeg har noen planer om videoblogger fremover, men det kan jo bli litt kjedelig i lengden, såå bare kommenter hva dere vil jeg skal blogge om. Alt fra klær, tips til videoer, lnkerunder, egentlig det dere kommer på. 

Ble utroolig glad for at dere likte innkjøpsvideoen, you guys make my days♥

Oda♥

08082013

Hei mine søte♥ 

Veldig lenge siden jeg har blogget, men jeg har vert på NorwayCup med laget også har jeg ikke hatt noe inspirasjon for å blogge. Men det jeg har gjort, er å lage en innkjøpsvideo om alt jeg har kjøpt i sommer! 

 

Håper dere liker videoen!

Oda♥

Design av:


  • INGVILD AASHEIM
  • hits